Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5319
Title: Економічна ефективність упровадження апарата для тендеризації м'яса за допомогою ультразвуку на м’ясопереробному виробництві
Authors: Постнов, Г. М.
Дядюк, М. А.
Чеканов, М. А.
Keywords: тендеризація м'яса за допомогою ультразвуку;м'ясопереробне виробництво
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Постнов Г. М., Дядюк М. А., Чеканов М. А. Економічна ефективність упровадження апарата для тендеризації м'яса за допомогою ультразвуку на м’ясопереробному виробництві. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 194-200.
Abstract: Обґрунтовано методику оцінки економічної ефективності застосування апарата для тендеризації м'яса за допомогою ультразвуку та здійснення розрахунків, необхідних для прийняття рішення про доцільність його застосування.
The technique of an estimation of economic efficiency of application of the device for softening meat by means of ultrasound and realization of the calculations necessary for decision-making on expediency of his application is proved.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5319
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_30.pdf176.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.