Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5320
Title: Теоретичні основи процесу перемішування дрібнодисперсних систем на основі рослинної сировини
Authors: Єфремов, Ю. І.
Потапов, В. О.
Одарченко, М. С.
Михайлова, С. В.
Keywords: рослинна сировина;«рідина–газ»;перемішування дрібнодисперсних систем
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Єфремов Ю. І., Потапов В. О., Одарченко М. С., Михайлова С. В. Теоретичні основи процесу перемішування дрібнодисперсних систем на основі рослинної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 201-207.
Abstract: Подано особливості процесу перемішування дрібнодисперсних систем на основі рослинної сировини. Показано вплив бульбашок газу (повітря) під час утворення дисперсної системи «рідина–газ». Одержано закономірності кінетики зміни об’єму перемішуваної суміші. Наведено результати експериментальних досліджень перемішування пасти, пюре, порошків та соусу на основі грибів.
The article describes the peculiarities of the process of mixing of fine dispersed systems on the basis of vegetative raw material, which shows the influence of the бульбашек gas (air) in the formation of disperse system «liquid–gas». Ob tained regularities of the kinetics of changes the volume of mixing of the mixture. The presented results of experimental research pastes, mashed potatoes, powders and sauce on the basis of mushrooms.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5320
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_31.pdf218.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.