Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5401
Title: Новий метод експертизи м’яса птиці
Authors: Одарченко, Д. М.
Одарченко, М. С.
Гасай, Є. Л.
Гордієнко, В. В.
Keywords: експертиза м’яса птиці;зберігання м’ясної сировини;продукція птахівництва
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Одарченко Д. М., Одарченко М. С., Гасай Є. Л., Гордієнко В. В. Новий метод експертизи м’яса птиці. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 261-267.
Abstract: Запропоновано та розглянуто особливості використання нового методу експертизи м’яса птиці. Установлено, що цей метод дозволить визначати умови зберігання м’ясної сировини та робити об’єктивні висновки стосовно причин псування продукції птахівництва, що надійшла на експертизу.
The features of a new type of poultry meat`s expertise are studied. It is established that this method allows to determine the conditions of storage raw meat and to make objective conclusions about the causes of spoilage of poultry products, which came to expertise.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5401
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_41.pdf189.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.