Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5296
Title: Організація та технічне оснащення виробництва м’ясних напівфабрикатів
Authors: Афукова, Н. О.
Рудь, О. С.
Keywords: м’ясні напівфабрикати;асортимент;технічне оснащення виробництва
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Афукова Н. О., Рудь О. С. Організація та технічне оснащення виробництва м’ясних напівфабрикатів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 177-182.
Abstract: Запропоновано організацію та технічне оснащення виробництва м’ясних напівфабрикатів, що дозволяє підвищити якість, розширити асортимент та додатково залучити потенційних споживачів.
Proposed for the organization and equipment manufacturing meat products that will improve quality, expand the range and increase awareness of potential consumers.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5296
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_27.pdf163.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.