Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5324
Title: Формування асортименту та якості фруктово-ягідних начинок, збагачених гемовим залізом, для борошняних кондитерських виробів
Authors: Євлаш, В. В.
Погожих, М. І.
Акмен, В. О.
Keywords: фруктово-ягідні начинки;гемове залізо;«Редгем»;«Калгем»;борошняні кондитерські вироби;якість
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Євлаш В. В., Погожих М. І., Акмен В. О. Формування асортименту та якості фруктово-ягідних начинок, збагачених гемовим залізом, для борошняних кондитерських виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 220-227.
Abstract: Розроблено асортимент фруктово-ягідних начинок, збагачених гемовим залізом, шляхом уведення дієтичних добавок «Редгем» та «Калгем», що містять гемове залізо. Обґрунтовано масову частку дієтичних добавок у начинках масового та лікувально-профілактичного призначення. Установлено, що готові фруктово-ягідні начинки містять необхідну кількість гемового заліза та мають певне співвідношення форм гемоглобіну.
The assortment of the fruit and berries fillings is developed by enriching with dietary additions of «Redgem» and «Kalgem», that contain heme iron. Grounded mass particle of dietary additions in fillings of the mass and heeling settings. It is well-proven that the prepared fruit and berries fillings contain necessary amount of heme iron and has correlation of forms of hemoglobin.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5324
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_34.pdf247.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.