Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5332
Title: | Дослідження якості заварних пряників із використанням дієтичної добавки "Клітковина ядер волоського горіха" |
Authors: | Лисюк, Г. М. Шидакова-Каменюка, О. Г. |
Keywords: | «Клітковина ядер волоського горіха»;заварні пряники;дієтичні добавки |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Лисюк Г. М., Шидакова-Каменюка О. Г. Дослідження якості заварних пряників із використанням дієтичної добавки "Клітковина ядер волоського горіха". Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 233-238. |
Abstract: | Досліджено зміни фізико-хімічних та органолептичних показників
якості заварних пряників з використанням дієтичної добавки «Клітковина
ядер волоського горіха». Визначено, що раціональне дозування добавки
становить 10% від загальної кількості сировини. The changes of physico-chemical and organoleptic quality properties of the honey-cakes with a dietary addition "The fiber of walnut kernels" were studying. It was established that a rational dosing of addition is 10% from the total amount of raw materials. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5332 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_36.pdf | 211.69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.