Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5415
Title: | Дослідження втрати йоду за умови використання еламіну як збагачувача |
Authors: | Білецька, Я. О. |
Keywords: | втрата йоду;виробництво зефіру;еламін як збагачувач |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Білецька Я. О. Дослідження втрати йоду за умови використання еламіну як збагачувача. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 288-293. |
Abstract: | Наведено результати дослідження втрати йоду під час процесу
виробництва зефіру в разі використання еламіну як збагачувача. The investigations of iodine loss during the production of marshmallows, using elaminu as enriching. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5415 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_45.pdf | 177.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.