Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5415
Title: Дослідження втрати йоду за умови використання еламіну як збагачувача
Authors: Білецька, Я. О.
Keywords: втрата йоду;виробництво зефіру;еламін як збагачувач
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Білецька Я. О. Дослідження втрати йоду за умови використання еламіну як збагачувача. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 288-293.
Abstract: Наведено результати дослідження втрати йоду під час процесу виробництва зефіру в разі використання еламіну як збагачувача.
The investigations of iodine loss during the production of marshmallows, using elaminu as enriching.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5415
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_45.pdf177.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.