Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5322
Title: Вивчення білкового складу сирного продукту м’якого з концентратом ядра арахісу та борошном кукурудзяним
Authors: Перцевой, Ф. В.
Обозна, М. В.
Жукова, Я. Ф.
Keywords: технологія сирного продукту м’якого;сухе знежирене молоко;борошно кукурудзяне;ядра арахісу
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Перцевой Ф. В., Обозна М. В., Жукова Я. Ф. Вивчення білкового складу сирного продукту м’якого з концентратом ядра арахісу та борошном кукурудзяним. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 211-220.
Abstract: Запропоновано нову технологію сирного продукту м’якого на основі сухого знежиреного молока із заміною молочної сировини у кількості 5% на концентрат ядра арахісу та борошно кукурудзяне. Розглянуто підходи до оцінювання властивостей сирного продукту на основі вивчення його амінокислотного складу та фракційного складу білків.
A new technology for soft cheese products based on skimmed milk with raw milk substitute in an amount of 5% concentrate in peanut kernels and flour corn. The approaches to evaluating the properties of cheese product based on the study of its amino acid composition and fractional composition of proteins.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5322
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_33.pdf268.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.