Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5322
Title: | Вивчення білкового складу сирного продукту м’якого з концентратом ядра арахісу та борошном кукурудзяним |
Authors: | Перцевой, Ф. В. Обозна, М. В. Жукова, Я. Ф. |
Keywords: | технологія сирного продукту м’якого;сухе знежирене молоко;борошно кукурудзяне;ядра арахісу |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Перцевой Ф. В., Обозна М. В., Жукова Я. Ф. Вивчення білкового складу сирного продукту м’якого з концентратом ядра арахісу та борошном кукурудзяним. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 211-220. |
Abstract: | Запропоновано нову технологію сирного продукту м’якого на основі
сухого знежиреного молока із заміною молочної сировини у кількості 5% на
концентрат ядра арахісу та борошно кукурудзяне. Розглянуто підходи до
оцінювання властивостей сирного продукту на основі вивчення його
амінокислотного складу та фракційного складу білків. A new technology for soft cheese products based on skimmed milk with raw milk substitute in an amount of 5% concentrate in peanut kernels and flour corn. The approaches to evaluating the properties of cheese product based on the study of its amino acid composition and fractional composition of proteins. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5322 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_33.pdf | 268.19 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.