Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5409
Title: | Дослідження показників якості та безпечності м’ясного посіченого напівфабрикату з харчовою добавкою на основі соняшникової олії |
Authors: | Мурликіна, Н. В. |
Keywords: | м’ясні посічені напівфабрикати;якість;безпечність;соняшникова олія |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Мурликіна Н. В. Дослідження показників якості та безпечності м’ясного посіченого напівфабрикату з харчовою добавкою на основі соняшникової олії. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 272-280. |
Abstract: | Наведено результати дослідження основних показників якості
(органолептичні, фізико-хімічні, харчова цінність) і безпечності
(мікробіологічні, токсикологічні) м’ясного посіченого напівфабрикату з
харчовою добавкою на основі соняшникової олії. The results of studies of the main quality levels (organoleptic, physicochemical, food value) and safety (microbiological, toxicological) of minced meat half-finished product with the food additive on the basis of sunflower oil are given. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5409 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_43.pdf | 223 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.