Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5409
Title: Дослідження показників якості та безпечності м’ясного посіченого напівфабрикату з харчовою добавкою на основі соняшникової олії
Authors: Мурликіна, Н. В.
Keywords: м’ясні посічені напівфабрикати;якість;безпечність;соняшникова олія
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Мурликіна Н. В. Дослідження показників якості та безпечності м’ясного посіченого напівфабрикату з харчовою добавкою на основі соняшникової олії. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 272-280.
Abstract: Наведено результати дослідження основних показників якості (органолептичні, фізико-хімічні, харчова цінність) і безпечності (мікробіологічні, токсикологічні) м’ясного посіченого напівфабрикату з харчовою добавкою на основі соняшникової олії.
The results of studies of the main quality levels (organoleptic, physicochemical, food value) and safety (microbiological, toxicological) of minced meat half-finished product with the food additive on the basis of sunflower oil are given.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5409
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_43.pdf223 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.