Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" : [98] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 98
Дата випускуНазваАвтор(и)
2012Відмінні риси і переваги отриманих результатів при розробці спеціального безбілкового хліба над вітчизняними і закордонними аналогамиЛисюк, Г. М.; Кучерук, З. І.; Цуканова, О. С.
2012Сучасні аспекти використання кріопротекторів в технологіях м’ясних напівфабрикатівЯнчева, М. О.; Дроменко, О. Б.
2012Сучасні напрямки використання низьких температур у технологіях м’ясопродуктівЯнчева, М. О.
2012Смажені ковбаси з рослинною сировиноюСкуріхіна, Л. А.; Димитрієвич, Л. Р.; Степанова, Т. М.
2012Обґрунтування доцільності використання напівфабрикату білково-мінерального в складі м’ясних емульсійних виробівСерік, М. Л.; Шурдук, І. В.
2012Применение трехкомпонентной струи для разрезания мяса глубокой заморозкиПогребняк, А. В.; Пономаренко, Э. В.
2012Перспективний напрямок застосування білоквмісних добавок з грибів глива звичайнаПасічний, В. М.; Ястреба, Ю. А.; Ікол, Н. С.
2012Хімічний склад яловичих і свинячих черевОнищенко, В. М.; Островерх, І. С.
2012Поліпшення функціональних властивостей емульгаторів м’ясних виробів емульсійної структуриМурликіна, Н. В.; Янчева, М. О.; Упатова, О. І.
2012Проблеми використання ізольованих препаратів целюлози в м’ясних системахКамсуліна, Н. В.; Большакова, В. А.
2012Математическая модель процесса резания дисковым ножом при качательном способе подачи продуктаЗаплетников, И. Н.; Пильненко, А. К.
2012Улучшение качества мясных фаршевых изделийДенисюк, Н. А.; Азарова, Н. Г.
2012Шляхи формування сировинної бази м'ясопереробної галузіГринченко, Н. Г.
2012Влияние белоксодержащей добавки из зерна люпина на компонентный состав белков вареных колбасВасиленко, З. В.; Шкабров, О. В.
2012Исследование влияния температуры экстракции на выход и качество рапсового фосфолипидного концентрата (РФК)Василенко, З. В.; Ромашихин, П. А.; Черетун, Е. Н.
2012Исследование возможности использования растительной композиции в производстве паштетовВасиленко, З. В.; Березнева, Т. В.; Смагин, А. М.; Пискун, Т. И.
2012Исследование свойств концентрата соединительнотканных белков, полученного из коллагенсодержащ его сырьяВасиленко, З. В.; Андреева, И. И.; Стефаненко, Н. В.; Рогова, Е. Н.
2012Об использовании кукурузной крупы в производстве вареной колбасыВасиленко, З. В.; Андреева, И. И.; Стефаненко, Н. В.
2012Розробка технології виробництва маринадів для натуральних м'ясних напівфабрикатівБольшакова, В. А.; Камсуліна, Н. В.
2012Сучасні методи визначення фальсифікації виноградних винДавидович, О. Я.; Панасюк, В. Ю.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 98