Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 98
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2012 | Відмінні риси і переваги отриманих результатів при розробці спеціального безбілкового хліба над вітчизняними і закордонними аналогами | Лисюк, Г. М.; Кучерук, З. І.; Цуканова, О. С. |
2012 | Сучасні аспекти використання кріопротекторів в технологіях м’ясних напівфабрикатів | Янчева, М. О.; Дроменко, О. Б. |
2012 | Сучасні напрямки використання низьких температур у технологіях м’ясопродуктів | Янчева, М. О. |
2012 | Смажені ковбаси з рослинною сировиною | Скуріхіна, Л. А.; Димитрієвич, Л. Р.; Степанова, Т. М. |
2012 | Обґрунтування доцільності використання напівфабрикату білково-мінерального в складі м’ясних емульсійних виробів | Серік, М. Л.; Шурдук, І. В. |
2012 | Применение трехкомпонентной струи для разрезания мяса глубокой заморозки | Погребняк, А. В.; Пономаренко, Э. В. |
2012 | Перспективний напрямок застосування білоквмісних добавок з грибів глива звичайна | Пасічний, В. М.; Ястреба, Ю. А.; Ікол, Н. С. |
2012 | Хімічний склад яловичих і свинячих черев | Онищенко, В. М.; Островерх, І. С. |
2012 | Поліпшення функціональних властивостей емульгаторів м’ясних виробів емульсійної структури | Мурликіна, Н. В.; Янчева, М. О.; Упатова, О. І. |
2012 | Проблеми використання ізольованих препаратів целюлози в м’ясних системах | Камсуліна, Н. В.; Большакова, В. А. |
2012 | Математическая модель процесса резания дисковым ножом при качательном способе подачи продукта | Заплетников, И. Н.; Пильненко, А. К. |
2012 | Улучшение качества мясных фаршевых изделий | Денисюк, Н. А.; Азарова, Н. Г. |
2012 | Шляхи формування сировинної бази м'ясопереробної галузі | Гринченко, Н. Г. |
2012 | Влияние белоксодержащей добавки из зерна люпина на компонентный состав белков вареных колбас | Василенко, З. В.; Шкабров, О. В. |
2012 | Исследование влияния температуры экстракции на выход и качество рапсового фосфолипидного концентрата (РФК) | Василенко, З. В.; Ромашихин, П. А.; Черетун, Е. Н. |
2012 | Исследование возможности использования растительной композиции в производстве паштетов | Василенко, З. В.; Березнева, Т. В.; Смагин, А. М.; Пискун, Т. И. |
2012 | Исследование свойств концентрата соединительнотканных белков, полученного из коллагенсодержащ его сырья | Василенко, З. В.; Андреева, И. И.; Стефаненко, Н. В.; Рогова, Е. Н. |
2012 | Об использовании кукурузной крупы в производстве вареной колбасы | Василенко, З. В.; Андреева, И. И.; Стефаненко, Н. В. |
2012 | Розробка технології виробництва маринадів для натуральних м'ясних напівфабрикатів | Большакова, В. А.; Камсуліна, Н. В. |
2012 | Сучасні методи визначення фальсифікації виноградних вин | Давидович, О. Я.; Панасюк, В. Ю. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 98