Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51727
Title: Сучасні аспекти використання кріопротекторів в технологіях м’ясних напівфабрикатів
Authors: Янчева, М. О.
Дроменко, О. Б.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Янчева М. О., Дроменко О. Б. Сучасні аспекти використання кріопротекторів в технологіях м’ясних напівфабрикатів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 203-204.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51727
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_203-204.pdf215.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.