Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/51711
Title: Об использовании кукурузной крупы в производстве вареной колбасы
Authors: Василенко, З. В.
Андреева, И. И.
Стефаненко, Н. В.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Василенко З. В., Андреева И. И., Стефаненко Н. В. Об использовании кукурузной крупы в производстве вареной колбасы. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 171-172.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51711
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_171-172.pdf258.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.