Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/51725
Title: Смажені ковбаси з рослинною сировиною
Authors: Скуріхіна, Л. А.
Димитрієвич, Л. Р.
Степанова, Т. М.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Скуріхіна Л. А., Димитрієвич Л. Р., Степанова Т. М. Смажені ковбаси з рослинною сировиною. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 199-200.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51725
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_199-200.pdf259.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.