Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51721
Title: Хімічний склад яловичих і свинячих черев
Authors: Онищенко, В. М.
Островерх, І. С.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Онищенко В. М., Островерх І. С. Хімічний склад яловичих і свинячих черев. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 191-192.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51721
Appears in Collections:Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_191-192.pdf216.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.