Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51723
Title: Применение трехкомпонентной струи для разрезания мяса глубокой заморозки
Authors: Погребняк, А. В.
Пономаренко, Э. В.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Погребняк А. В., Пономаренко Э. В. Применение трехкомпонентной струи для разрезания мяса глубокой заморозки. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 195-196.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51723
Appears in Collections:Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_195-196.pdf215.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.