Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51724
Title: Обґрунтування доцільності використання напівфабрикату білково-мінерального в складі м’ясних емульсійних виробів
Authors: Серік, М. Л.
Шурдук, І. В.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Серік М. Л., Шурдук І. В. Обґрунтування доцільності використання напівфабрикату білково-мінерального в складі м’ясних емульсійних виробів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 197-198.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51724
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_197-198.pdf215.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.