Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51710
Title: Розробка технології виробництва маринадів для натуральних м'ясних напівфабрикатів
Authors: Большакова, В. А.
Камсуліна, Н. В.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Большакова В. А., Камсуліна Н. В. Розробка технології виробництва маринадів для натуральних м'ясних напівфабрикатів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 169-170.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51710
Appears in Collections:Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_169-170.pdf238.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.