Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51726
Title: Сучасні напрямки використання низьких температур у технологіях м’ясопродуктів
Authors: Янчева, М. О.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Янчева М. О. Сучасні напрямки використання низьких температур у технологіях м’ясопродуктів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 201-202.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51726
Appears in Collections:Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_201-202.pdf235.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.