Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51718
Title: Математическая модель процесса резания дисковым ножом при качательном способе подачи продукта
Authors: Заплетников, И. Н.
Пильненко, А. К.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Заплетников И. Н., Пильненко А. К. Математическая модель процесса резания дисковым ножом при качательном способе подачи продукта. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 185-186.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51718
Appears in Collections:Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_185-186.pdf269.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.