Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/51720
Title: Поліпшення функціональних властивостей емульгаторів м’ясних виробів емульсійної структури
Authors: Мурликіна, Н. В.
Янчева, М. О.
Упатова, О. І.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Мурликіна Н. В., Янчева М. О., Упатова О. І. Поліпшення функціональних властивостей емульгаторів м’ясних виробів емульсійної структури. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 189-190.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51720
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_189-190.pdf239.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.