Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/51720
Title: | Поліпшення функціональних властивостей емульгаторів м’ясних виробів емульсійної структури |
Authors: | Мурликіна, Н. В. Янчева, М. О. Упатова, О. І. |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Мурликіна Н. В., Янчева М. О., Упатова О. І. Поліпшення функціональних властивостей емульгаторів м’ясних виробів емульсійної структури. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 189-190. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51720 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_189-190.pdf | 239.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.