Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" : [98] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 98
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Відмінні риси і переваги отриманих результатів при розробці спеціального безбілкового хліба над вітчизняними і закордонними аналогамиЛисюк, Г. М.; Кучерук, З. І.; Цуканова, О. С.
2012Сучасні аспекти використання кріопротекторів в технологіях м’ясних напівфабрикатівЯнчева, М. О.; Дроменко, О. Б.
2012Сучасні напрямки використання низьких температур у технологіях м’ясопродуктівЯнчева, М. О.
2012Смажені ковбаси з рослинною сировиноюСкуріхіна, Л. А.; Димитрієвич, Л. Р.; Степанова, Т. М.
2012Обґрунтування доцільності використання напівфабрикату білково-мінерального в складі м’ясних емульсійних виробівСерік, М. Л.; Шурдук, І. В.
2012Применение трехкомпонентной струи для разрезания мяса глубокой заморозкиПогребняк, А. В.; Пономаренко, Э. В.
2012Перспективний напрямок застосування білоквмісних добавок з грибів глива звичайнаПасічний, В. М.; Ястреба, Ю. А.; Ікол, Н. С.
2012Хімічний склад яловичих і свинячих черевОнищенко, В. М.; Островерх, І. С.
2012Поліпшення функціональних властивостей емульгаторів м’ясних виробів емульсійної структуриМурликіна, Н. В.; Янчева, М. О.; Упатова, О. І.
2012Проблеми використання ізольованих препаратів целюлози в м’ясних системахКамсуліна, Н. В.; Большакова, В. А.
2012Математическая модель процесса резания дисковым ножом при качательном способе подачи продуктаЗаплетников, И. Н.; Пильненко, А. К.
2012Улучшение качества мясных фаршевых изделийДенисюк, Н. А.; Азарова, Н. Г.
2012Шляхи формування сировинної бази м'ясопереробної галузіГринченко, Н. Г.
2012Влияние белоксодержащей добавки из зерна люпина на компонентный состав белков вареных колбасВасиленко, З. В.; Шкабров, О. В.
2012Исследование влияния температуры экстракции на выход и качество рапсового фосфолипидного концентрата (РФК)Василенко, З. В.; Ромашихин, П. А.; Черетун, Е. Н.
2012Исследование возможности использования растительной композиции в производстве паштетовВасиленко, З. В.; Березнева, Т. В.; Смагин, А. М.; Пискун, Т. И.
2012Исследование свойств концентрата соединительнотканных белков, полученного из коллагенсодержащ его сырьяВасиленко, З. В.; Андреева, И. И.; Стефаненко, Н. В.; Рогова, Е. Н.
2012Об использовании кукурузной крупы в производстве вареной колбасыВасиленко, З. В.; Андреева, И. И.; Стефаненко, Н. В.
2012Розробка технології виробництва маринадів для натуральних м'ясних напівфабрикатівБольшакова, В. А.; Камсуліна, Н. В.
2012Сучасні методи визначення фальсифікації виноградних винДавидович, О. Я.; Панасюк, В. Ю.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 98