Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 22
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2016 | Використання пересмаженої соняшникової олії для біосинтезу мікробного полісахариду етаполану | Івахнюк, М. О.; Вороненко, А. А.; Пирог, Т. П. |
2016 | Дослідження можливості використання нетрадиційної сировини в рецептурах пива | Мельник, І. В.; Гнатовська, Д. О. |
2016 | Перспективы актуализации сегментирования национального рынка сухого картофеля | Прядко, О. Н. |
2016 | Антиадгезивные свойства поверхностно-активных веществ nocardia vaccinii IMB B-7405, синтезированных в различных условиях культивирования | Никитюк, Л. В. |
2016 | Технологічні аспекти розробки технології закусочних самбуків спеціального призначення | Мостова, Л. М. |
2016 | Гідродинамічне обладнання для технологічних процесів виготовлення рідких кормів | Умінський, С. М.; Псіліца, Б. В. |
2016 | Дослідження технологічних схем при підготовці молока для виробництва сиру | Могутова, В. Ф.; Машкін, М. І.; Богомолов, О. В.; Денисенко, С. А.; Токолов, Ю. І. |
2016 | Розроблення схеми очищення клеровки тростинного цукру-сирцю із застосуванням додаткових реагентів | Романченко, Н. М.; Гусятинська, Н. А. |
2016 | Дослідження впливу олії рафінованої на реологічні характеристики сирної пасти | Гурський, П. В.; Перцевий, Ф. В.; Бідюк, Д. О. |
2016 | Рентгеноструктурний аналіз пасти закусочної на основі сиру кисломолочного нежирного | Гурський, П. В. |
2016 | Обгрунтування параметрів секційного транспортеру коноплежатки | Гридякін, В. О.; Маринченко, Є. О. |
2016 | Оценка величины давления на элементы пресс-формы пресса СМС294 | Бондарь, С. В.; Лавинский, Д. В.; Лукьянов, И. М.; Хавин, В. Л. |
2016 | Повышение эффективности сепарации зерновых смесей | Богомолов, А. В.; Мырадов, Д. М. |
2016 | Влияние ксантановой камеди на свойства «муки безбелковой» | Цуканова, Е. С.; Кучерук, З. И. |
2016 | Використання біологічного потенциалу гречишної лузги в харчових технологіях | Постнова, О. Н. |
2016 | Технологія мармеладу желейного з рослинними добавками | Туз, Н. Ф.; Артамонова, М. В. |
2016 | Магнітна обробка – гарантія якості спирту | Попова, В. М.; Боровікова, Н. О. |
2016 | Аналіз процесу сушіння яблучної сировини і механізм її переробки | Стрельченко, Л. В.; Дубковецький, І. В.; Бандуренко, Г. М.; Мележик, І. Ф. |
2016 | Континуальна трьохпараметрична модель руху зерносуміші по плоскому віброрешету | Ольшанський, В. П.; Бурлака, В. В. |
2016 | Табличний спосіб визначення пористості в шарі зерносуміші на плоскому віброрешеті | Ольшанський, В. П.; Ольшанський, О. В. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 22