№ 1 (1) : [22] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 22
Дата випускуНазваАвтор(и)
2016Використання пересмаженої соняшникової олії для біосинтезу мікробного полісахариду етаполануІвахнюк, М. О.; Вороненко, А. А.; Пирог, Т. П.
2016Дослідження можливості використання нетрадиційної сировини в рецептурах пиваМельник, І. В.; Гнатовська, Д. О.
2016Перспективы актуализации сегментирования национального рынка сухого картофеляПрядко, О. Н.
2016Антиадгезивные свойства поверхностно-активных веществ nocardia vaccinii IMB B-7405, синтезированных в различных условиях культивированияНикитюк, Л. В.
2016Технологічні аспекти розробки технології закусочних самбуків спеціального призначенняМостова, Л. М.
2016Гідродинамічне обладнання для технологічних процесів виготовлення рідких кормівУмінський, С. М.; Псіліца, Б. В.
2016Дослідження технологічних схем при підготовці молока для виробництва сируМогутова, В. Ф.; Машкін, М. І.; Богомолов, О. В.; Денисенко, С. А.; Токолов, Ю. І.
2016Розроблення схеми очищення клеровки тростинного цукру-сирцю із застосуванням додаткових реагентівРоманченко, Н. М.; Гусятинська, Н. А.
2016Дослідження впливу олії рафінованої на реологічні характеристики сирної пастиГурський, П. В.; Перцевий, Ф. В.; Бідюк, Д. О.
2016Рентгеноструктурний аналіз пасти закусочної на основі сиру кисломолочного нежирногоГурський, П. В.
2016Обгрунтування параметрів секційного транспортеру коноплежаткиГридякін, В. О.; Маринченко, Є. О.
2016Оценка величины давления на элементы пресс-формы пресса СМС294Бондарь, С. В.; Лавинский, Д. В.; Лукьянов, И. М.; Хавин, В. Л.
2016Повышение эффективности сепарации зерновых смесейБогомолов, А. В.; Мырадов, Д. М.
2016Влияние ксантановой камеди на свойства «муки безбелковой»Цуканова, Е. С.; Кучерук, З. И.
2016Використання біологічного потенциалу гречишної лузги в харчових технологіяхПостнова, О. Н.
2016Технологія мармеладу желейного з рослинними добавкамиТуз, Н. Ф.; Артамонова, М. В.
2016Магнітна обробка – гарантія якості спиртуПопова, В. М.; Боровікова, Н. О.
2016Аналіз процесу сушіння яблучної сировини і механізм її переробкиСтрельченко, Л. В.; Дубковецький, І. В.; Бандуренко, Г. М.; Мележик, І. Ф.
2016Континуальна трьохпараметрична модель руху зерносуміші по плоскому віброрешетуОльшанський, В. П.; Бурлака, В. В.
2016Табличний спосіб визначення пористості в шарі зерносуміші на плоскому віброрешетіОльшанський, В. П.; Ольшанський, О. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 22