№ 1 (1) : [22] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 22
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2016Використання пересмаженої соняшникової олії для біосинтезу мікробного полісахариду етаполануІвахнюк, М. О.; Вороненко, А. А.; Пирог, Т. П.
2016Дослідження можливості використання нетрадиційної сировини в рецептурах пиваМельник, І. В.; Гнатовська, Д. О.
2016Перспективы актуализации сегментирования национального рынка сухого картофеляПрядко, О. Н.
2016Антиадгезивные свойства поверхностно-активных веществ nocardia vaccinii IMB B-7405, синтезированных в различных условиях культивированияНикитюк, Л. В.
2016Технологічні аспекти розробки технології закусочних самбуків спеціального призначенняМостова, Л. М.
2016Гідродинамічне обладнання для технологічних процесів виготовлення рідких кормівУмінський, С. М.; Псіліца, Б. В.
2016Дослідження технологічних схем при підготовці молока для виробництва сируМогутова, В. Ф.; Машкін, М. І.; Богомолов, О. В.; Денисенко, С. А.; Токолов, Ю. І.
2016Розроблення схеми очищення клеровки тростинного цукру-сирцю із застосуванням додаткових реагентівРоманченко, Н. М.; Гусятинська, Н. А.
2016Дослідження впливу олії рафінованої на реологічні характеристики сирної пастиГурський, П. В.; Перцевий, Ф. В.; Бідюк, Д. О.
2016Рентгеноструктурний аналіз пасти закусочної на основі сиру кисломолочного нежирногоГурський, П. В.
2016Обгрунтування параметрів секційного транспортеру коноплежаткиГридякін, В. О.; Маринченко, Є. О.
2016Оценка величины давления на элементы пресс-формы пресса СМС294Бондарь, С. В.; Лавинский, Д. В.; Лукьянов, И. М.; Хавин, В. Л.
2016Повышение эффективности сепарации зерновых смесейБогомолов, А. В.; Мырадов, Д. М.
2016Влияние ксантановой камеди на свойства «муки безбелковой»Цуканова, Е. С.; Кучерук, З. И.
2016Використання біологічного потенциалу гречишної лузги в харчових технологіяхПостнова, О. Н.
2016Технологія мармеладу желейного з рослинними добавкамиТуз, Н. Ф.; Артамонова, М. В.
2016Магнітна обробка – гарантія якості спиртуПопова, В. М.; Боровікова, Н. О.
2016Аналіз процесу сушіння яблучної сировини і механізм її переробкиСтрельченко, Л. В.; Дубковецький, І. В.; Бандуренко, Г. М.; Мележик, І. Ф.
2016Континуальна трьохпараметрична модель руху зерносуміші по плоскому віброрешетуОльшанський, В. П.; Бурлака, В. В.
2016Табличний спосіб визначення пористості в шарі зерносуміші на плоскому віброрешетіОльшанський, В. П.; Ольшанський, О. В.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 22