Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3675
Title: Рентгеноструктурний аналіз пасти закусочної на основі сиру кисломолочного нежирного
Other Titles: Рентгеноструктурного анализа пасты закусочной на основе творога нежирного
Renthenostrukturnыy analysis pastes based on cheese snack of low-fat dairy
Authors: Гурський, П. В.
Issue Date: 2016
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Гурський П. В. Рентгеноструктурний аналіз пасти закусочної на основі сиру кисломолочного нежирного. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2016. № 1 (1). С. 59-63.
Series/Report no.: Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 1 (1)
Abstract: Досліджено вплив концентрації солі плавильної на упорядкованість структури пасти закусочної, виготовленої на основі сиру кисломолочного знежиреного. Встановлено залежність інтенсивності дифракційної лінії готового продукту від кута відбивання рентгенівського променю атомними площинами.
Исследовано влияние концентрации соли плавильной на упорядоченность структуры пасты закусочной, изготовленной на основе творога обезжиренного. Установлена зависимость интенсивности дифракционной линии готового продукта от угла отражения рентгеновского луча атомными плоскостями.
The effect of salt concentration on melting diner ordering structure paste, made from nonfat cottage cheese. The dependence of the intensity of the diffraction lines of the finished product on the angle of reflection X-ray atomic planes.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3675
Appears in Collections:№ 1 (1)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15.pdf952.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.