Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3665
Title: Магнітна обробка – гарантія якості спирту
Other Titles: Магнитная обработка – гарантия качества спирта
Magnetic processing - quality assurance alcohol
Authors: Попова, В. М.
Боровікова, Н. О.
Issue Date: 2016
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Попова В. М., Боровікова Н. О. Магнітна обробка – гарантія якості спирту. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2016. № 1 (1). С. 29-32.
Series/Report no.: Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 1 (1)
Abstract: З метою зменшення накопичення у спиртовій та лікеро-горільчаній промисловості побічних та вторинних продуктів бродіння досліджено вплив магнітної обробки на спиртову бражку. Доведено, що вплив магнітного поля протягом 10 с зменшує кількість побічних та вторинних продуктів на 40%, а гліцерину – на 7,9%.
С целью уменьшения накопления в спиртовой и ликеро-водочной промышленности побочных и вторичных продуктов брожения исследовано влияние магнитной обработки на спиртовую бражку. Доказано, что влияние магнитного поля на протяжении 10с уменьшает количество побочных и вторичных продуктов брожения на 40%, а глицерина – на 7,9%.
To reduce the accumulation of alcohol and alcoholic beverage industry by-products and secondary fermentation to study the effect of magnetic treatment on alcohol mash. It is proved that the influence of the magnetic field over the side 10c and decreases the amount of secondary fermentation products by 40%, and glycerol - 7.9%.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3665
Appears in Collections:№ 1 (1)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
8.pdf581.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.