Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3680
Title: Технологічні аспекти розробки технології закусочних самбуків спеціального призначення
Other Titles: Технологичные аспекты разработки технологии закусочных самбуков специального назначения
Technology development aspects adaptability snack sambuca special
Authors: Мостова, Л. М.
Issue Date: 2016
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Мостова Л. М. Технологічні аспекти розробки технології закусочних самбуків спеціального призначення. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2016. № 1 (1). С. 82-84.
Series/Report no.: Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 1 (1)
Abstract: У статті запропоновано інноваційну технологію закусочних самбуків спеціального призначення. Досліджено вплив овочево-фруктової сировини на піноутворюючу здатність і піностійкість харчових систем самбуків з використанням бінарного піноутворювача. Доведено,що розроблені страви характеризуються високими смаковими якостями та підвищеною харчовою цінністю.
В статье предложена инновационная технология закусочных самбуков специального назначения. Исследовано влияние овоще- фруктового сырья на пенообразующую способность и пеностойкость пищевых систем самбуков с использованием бинарного стабилизатора. Показано, что разработанные блюда характеризуются высокими вкусовыми свойствами и повышенной пищевой ценностью.
In the article the innovative technology eateries Sambuca special purpose. The influence of vegetable fruit raw materials to penoobrazuyuschuyu ability and penostoykost food systems Sambuca using binary stabilizer. It is shown that foods developed properties are characterized by high taste and high nutritional value.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3680
Appears in Collections:№ 1 (1)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20.pdf651.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.