Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3676
Title: | Дослідження впливу олії рафінованої на реологічні характеристики сирної пасти |
Other Titles: | Исследование влияния масла рафинированного на реологические характеристики творожные пасты Study of oil on refined rheological characteristics of cheese pastes |
Authors: | Гурський, П. В. Перцевий, Ф. В. Бідюк, Д. О. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | ХНТУСГ |
Citation: | Гурський П. В., Перцевий Ф. В., Бідюк Д. О. Дослідження впливу олії рафінованої на реологічні характеристики сирної пасти. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2016. № 1 (1). С. 64-68. |
Series/Report no.: | Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 1 (1) |
Abstract: | Досліджено зміни реологічних характеристик пасти закусочної на основі сиру кисломолочного нежирного за різних концентрацій олії соняшникової, рафінованої дезодорованої. Встановлено залежність еластичності, пластичності та пружності готового продукту від вмісту олії в рецептурі. Исследованы изменения реологических характеристик пасты закусочной на основе творога нежирного при различных концентраций масла подсолнечного, рафинированного дезодорированного. Установлена зависимость эластичности, пластичности и упругости готового продукта от содержания масла в рецептуре. The changes of rheological characteristics of pasta diner based on low-fat cottage cheese of different concentrations of sunflower oil, refined deodorized. The dependence of elasticity, ductility and elasticity of the finished product of oil content in the recipe. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3676 |
Appears in Collections: | № 1 (1) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.