Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3664
Title: Аналіз процесу сушіння яблучної сировини і механізм її переробки
Other Titles: Анализ процесса сушки яблучного сырья и механизм их переработки
Analysis of drying process and raw materials apple the mechanism of their processing
Authors: Стрельченко, Л. В.
Дубковецький, І. В.
Бандуренко, Г. М.
Мележик, І. Ф.
Issue Date: 2016
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Стрельченко Л. В., Дубковецький І. В., Бандуренко Г. М., Малежик І. Ф. Аналіз процесу сушіння яблучної сировини і механізм її переробки. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2016. № 1 (1). С. 26-29.
Series/Report no.: Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 1 (1)
Abstract: Технології сушених харчових продуктів з фруктової сировини є досить перспективним напрямком в харчовій промисловості. Проте, всім відомо, що вони є тривалими та затратними з економічної точки зору. Авторами запропоновані шляхи інтенсифікації технології отримання сушених продуктів з яблук без погіршення їх якості.
Технологии сушеных пищевых продуктов из фруктового сырья является весьма перспективным направлением в пищевой промышленности. Однако, всем известно, что они являются длительными и затратными с экономической точки зрения. Авторами предложены пути интенсификации технологии получения сушеных продуктов из яблок без ухудшения их качества.
Technology of food products from dried fruit of raw materials is a very promising direction in the food industry. However, we all know that they are lengthy and costly from an economic point of view.The authors propose the ways of intensification of technologies of obtaining dried products made of apples without compromising their quality.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3664
Appears in Collections:№ 1 (1)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7.pdf666.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.