Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6744
Title: Фізичні і теплофізичні властивості коренеплодів редису
Authors: Бєлінська, Є. В.
Keywords: сорти редису;коренеплоди;строки стиглості
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Бєлінська Є. В. Фізичні і теплофізичні властивості коренеплодів редису. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 414-419.
Abstract: Наведено результати досліджень фізичних і теплофізичних властивостей сортів редису різних строків стиглості.
In the article the results of studies of the physical and thermophysical properties of the types of the radish of the different periods of the ripening are given
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6744
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_71.pdf177.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.