Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6742
Title: | Колоїдно-хімічні властивості модельних систем рослинної сировини |
Authors: | Гніцевич, В. А. Федотова, Н. А. |
Keywords: | білково-рослинні напівфабрикати;рослинна сировина |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Гніцевич В. А., Федотова Н. А. Колоїдно-хімічні властивості модельних систем рослинної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 400-407. |
Abstract: | Наведено результати дослідження поверхнево-активних властивостей білково-рослинних напівфабрикатів залежно від концентрації рецептурних компонентів та впливу технологічних чинників. In the article researches of superficially-active properties of albumenvegetable half-finished product are resulted depending on the concentration of compounding components and influencing of technological factor |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6742 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_69.pdf | 345.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.