Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6742
Title: Колоїдно-хімічні властивості модельних систем рослинної сировини
Authors: Гніцевич, В. А.
Федотова, Н. А.
Keywords: білково-рослинні напівфабрикати;рослинна сировина
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Гніцевич В. А., Федотова Н. А. Колоїдно-хімічні властивості модельних систем рослинної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 400-407.
Abstract: Наведено результати дослідження поверхнево-активних властивостей білково-рослинних напівфабрикатів залежно від концентрації рецептурних компонентів та впливу технологічних чинників.
In the article researches of superficially-active properties of albumenvegetable half-finished product are resulted depending on the concentration of compounding components and influencing of technological factor
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6742
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_69.pdf345.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.