Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6759
Title: Методичні засади створення курсів дистанційного навчання
Authors: Золотарьова, І. О.
Кушнаренко, Н. С.
Сахно, О. А.
Keywords: дистанційне навчання;навчальний процес
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Золотарьова І. О., Кушнаренко Н. С., Сахно О. А. Методичні засади створення курсів дистанційного навчання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 467-474.
Abstract: Розглянуто питання методики створення курсів дистанційного навчання.
The question of proccess of creating distance learning courses was considered.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6759
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_80.pdf219.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.