Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6728
Title: Дослідження емульгуючих властивостей білково-жирової емульсії на основі ядра насіння соняшнику
Authors: Перцевой, Ф. В.
Бідюк, Д.О.
Keywords: ядро насіння соняшнику;білково-жирова емульсія
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Перцевой Ф. В., Бідюк Д.О. Дослідження емульгуючих властивостей білково-жирової емульсії на основі ядра насіння соняшнику. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 371-378.
Abstract: Досліджено емульгуючу здатність та стійкість білково-жирової емульсії на основі ядра насіння соняшнику залежно від активної кислотності. Встановлено вплив концентрації жирової фази на емульгуючі властивості білково-жирової емульсії.
A study of emulsifying capacity and stability of protein-fat emulsion on the basis of sunflower seed kernels, depending on the acidity. The influence of the concentration of oil phase on the emulsifying properties of protein-fat emulsion.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6728
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_64.pdf205.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.