Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6728
Title: | Дослідження емульгуючих властивостей білково-жирової емульсії на основі ядра насіння соняшнику |
Authors: | Перцевой, Ф. В. Бідюк, Д.О. |
Keywords: | ядро насіння соняшнику;білково-жирова емульсія |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Перцевой Ф. В., Бідюк Д.О. Дослідження емульгуючих властивостей білково-жирової емульсії на основі ядра насіння соняшнику. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 371-378. |
Abstract: | Досліджено емульгуючу здатність та стійкість білково-жирової
емульсії на основі ядра насіння соняшнику залежно від активної кислотності.
Встановлено вплив концентрації жирової фази на емульгуючі властивості білково-жирової емульсії. A study of emulsifying capacity and stability of protein-fat emulsion on the basis of sunflower seed kernels, depending on the acidity. The influence of the concentration of oil phase on the emulsifying properties of protein-fat emulsion. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6728 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_64.pdf | 205.44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.