Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6745
Title: Білкові речовини нових видів хліба з цілого зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів
Authors: Мардар, М. Р.
Кордзая, Н. Р.
Keywords: хліб;зерна пшениці;коренеплідні овочі;ферменти
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Мардар М. Р., Кордзая Н. Р. Білкові речовини нових видів хліба з цілого зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 419-425.
Abstract: Подано результати досліджень змін білкових речовин нових видів хліба з цілого зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів під час їх виробництва на прикладі змін ферментативної атакованості протеолітичними ферментами та амінокислотного складу.
The results of researches of changes of albumens of new grades of bread made from a whole wheat grain with inclusion of root croops on an example of changes of enzime attack with proteoclastic enzim and amino acid structure are given in report.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6745
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_72.pdf204.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.