Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9066
Title: Визначення ефективного способу пароутворення для стравоварильного устаткування
Authors: Терешкін, О. Г.
Балик, О. В.
Keywords: пароутворення;стравоварильне устаткування
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Терешкін О. Г., Балик О. В. Визначення ефективного способу пароутворення для стравоварильного устаткування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 304-308.
Abstract: Визначено ефективний спосіб пароутворення.
Determined is efficient method of the vaporization.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9066
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_47.pdf487.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.