Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9056
Title: Оптимізація рецептурного складу молочно-білкового фаршу з використанням йодовмісної добавки
Authors: Седо, А.
Пивоваров, П. П.
Дейниченко, Г. В.
Крамаренко, Д. П.
Keywords: зостера;молочно-білковий фарш;йодовмісні добавки;напівфабрикати
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Седо А., Пивоваров П. П., Дейниченко Г. В., Крамаренко Д. П. Оптимізація рецептурного складу молочно-білкового фаршу з використанням йодовмісної добавки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 250-257.
Abstract: Представлено результати наукових досліджень стосовно оптимізації рецептурного складу напівфабрикату молочно-білкового фаршу використанням йодовмісної добавки - зостери.
The Presented results of the scientific studies of the determination optimum compound department composition of the half-finished item milk-protein mincemeat with use iodine abecedary additives eelgrass.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9056
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_39.pdf998.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.