Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9028
Title: | Дослідження міжфазних властивостей білків молока в технології отримання молочних десертів |
Authors: | Сабадош, Г. О. Горальчук, А. Б. |
Keywords: | молочні десерти;білки молока |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Сабадош Г. О., Горальчук А. Б. Дослідження міжфазних властивостей білків молока в технології отримання молочних десертів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 191-198. |
Abstract: | Досліджено поверхневий натяг та міцність міжфазних адсорбційних шарів, що дають змогу визначити раціональний вміст основних рецептурних компонентів у складі молочних десертів. Surface tension and strength of adsorbed layers are proved. It gives a possi bility to understand a rate of contain of main raw materials in milk desserts. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9028 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_30.pdf | 667.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.