Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9028
Title: Дослідження міжфазних властивостей білків молока в технології отримання молочних десертів
Authors: Сабадош, Г. О.
Горальчук, А. Б.
Keywords: молочні десерти;білки молока
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Сабадош Г. О., Горальчук А. Б. Дослідження міжфазних властивостей білків молока в технології отримання молочних десертів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 191-198.
Abstract: Досліджено поверхневий натяг та міцність міжфазних адсорбційних шарів, що дають змогу визначити раціональний вміст основних рецептурних компонентів у складі молочних десертів.
Surface tension and strength of adsorbed layers are proved. It gives a possi bility to understand a rate of contain of main raw materials in milk desserts.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9028
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_30.pdf667.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.