Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9057
Title: Дослідження якості концентрованих продуктів із плодово-ягідної та овочевої сировини та розробка технологічних ліній їх виробництва
Authors: Черевко, О. І.
Маяк, В. І.
Постольнік, Д. В.
Keywords: пастоподібні концентрати (ПКН);цукати;плодово-ягідна сировина;овочева сировина
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Черевко О. І., Маяк В. І., Постольнік Д. В. Дослідження якості концентрованих продуктів із плодово-ягідної та овочевої сировини та розробка технологічних ліній їх виробництва. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 257-262.
Abstract: Розроблено нові способи виробництва пастоподібних концентратів (ПКН) та цукатів із плодово-ягідної та овочевої сировини. Досліджено нові процеси та способи виробництва пастоподібних концентратів та цукатів.
The new methods of production of pastes similarity concentrates (PSC) and candied fruits are developed from fruit-berry and vegetable raw material. Probed process and methods of production of a fruit concentrates and candied fruits.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9057
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_40.pdf636.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.