Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9030
Title: Обґрунтування параметрів сушіння грибів під час виробництва порошкоподібного напівфабрикату
Authors: Пасічний, В. М.
Ястреба, Ю. А.
Keywords: гриби;глива звичайна;порошкоподібний напівфабрикат;сушіння грибів
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Пасічний В. М., Ястреба Ю. А. Обґрунтування параметрів сушіння грибів під час виробництва порошкоподібного напівфабрикату. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 204-209.
Abstract: Досліджено вплив різних режимів сушіння грибів глива звичайна на мікробіологічні показники порошкоподібного напівфабрикату.
It was investigated influence of the different modes of drying of the pleurotus ostreatus mushrooms on the microbiological indexes of like powder intermediate product.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9030
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_32.pdf633.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.