Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9063
Title: | До питання визначення тривалості ультразвукової обробки під час отримання водно-жирових емульсій |
Authors: | Постнов, Г. М. Червоний, В. М. |
Keywords: | ультразвукова обробка;водно-жирові суміші |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Постнов Г. М., Червоний В. М. До питання визначення тривалості ультразвукової обробки під час отримання водно-жирових емульсій. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 296-304. |
Abstract: | Розглянуто проблему визначення ультразвукової обробки водно-жирових сумішей. The authors is considered problem of the determination of rational time of the ultrasonic processing emulsion. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9063 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_46.pdf | 754.49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.