Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9063
Title: До питання визначення тривалості ультразвукової обробки під час отримання водно-жирових емульсій
Authors: Постнов, Г. М.
Червоний, В. М.
Keywords: ультразвукова обробка;водно-жирові суміші
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Постнов Г. М., Червоний В. М. До питання визначення тривалості ультразвукової обробки під час отримання водно-жирових емульсій. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 296-304.
Abstract: Розглянуто проблему визначення ультразвукової обробки водно-жирових сумішей.
The authors is considered problem of the determination of rational time of the ultrasonic processing emulsion.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9063
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_46.pdf754.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.