Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9062
Title: Визначення раціональних режимів обробки коренеплодів під час їх очищення парою
Authors: Терешкін, О. Г.
Дмитревський, Д. В.
Keywords: коренеплоди;глибина проварювання;тиск пари;очищення парою
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Терешкін О. Г., Дмитревський Д. В. Визначення раціональних режимів обробки коренеплодів під час їх очищення парою. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 292-296.
Abstract: Надано залежність глибини проварювання поверхневого шару коренеплодів від тиску пари та тривалості обробки нею продукту під час очищення.
Dependence of depth fusion penetration blanket of root crops from pressure of steam and duration of processing is presented them of a product during clearing.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9062
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_45.pdf526.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.