Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9031
Title: Наукові підходи до формування раціонів харчування студентів
Authors: Григоренко, О. М.
Keywords: харчування студентів;одноденний раціон харчування студента
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Григоренко О. М. Наукові підходи до формування раціонів харчування студентів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 210-218.
Abstract: Проаналізовано фактичний раціон харчування студентів у ВНЗ України та оцінено його адекватність добовим потребам студента в енергії та харчових речовинах. Установлені причини, що призводять до розбалансованості харчування сучасних студентів. Визначено етапи, розроблено модель формування раціонів харчування студентів. Запропоновано одноденний раціон харчування студента.
Actual diet of the students from higher educational establishments in Ukraine is analyzed, its adequacy to students' daily needs in energy and nutritive is evaluated. Reasons leading to misbalance of modern students' nutrition are deter mined. The stages are defined, and model for the formation of students' diets is worked out. Daily diet of a student's nutrition is suggested.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9031
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_33.pdf890.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.