Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв" : [50] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 50
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Кормові суміші для сільськогосподарських тваринШаповаленко, О І.; Янюк, Т. І.; Кожевнікова, М. І.; Кожевнікова, М. І.
2019The effects of high pressure processing on the meat and meat productsYan-ping Li; Sukmanov, Valerii; Ma Hanjun
2019Вплив поліпшувачів на швидкость випаровування вологи з тіста на основі рисового борошнаШаніна, О. М.; Боровікова, Н. О.; Гавриш, Т. В.; Дугіна, К. В.; Фейзопуло, О. Е.
2019Вплив молочно-білкового концентрату сколотин на якість безглютенових кексівКравченко, Т. В.
2019Технологія заморожених десертів з використаннм кріотехнологійМедведєва, А. О.; Антонюк, І. Ю.
2019Розроблення нових технологій борошняних стравКочерга, В. І.
2019Додатковий корм під час дресирування собакШакула, О. О.; Новікова, В. Є.; Піх, Л. О.
2019Песпективи використання амарантового борошна в технології безглютенових борошняних кондитерських виробівПостнова, О. М.; Полковніченко, Т. М.
2019Переваги використання безвідходної технології переробки ставкової рибиПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.; Старков, В. О.
2019Використання ультразвуку в технологіях переробки дикорослої сировиниЧервоний, В. М.; Сємікоз, К. Е.; Афукова, Н. О.
2019Processing of hull-less barley and naked oats into food productsSots, S.; Kustov, I.
2019Напрямки безвідходних технологій виробництва плодово-ягідної продукціїГузенко, В. В.; Дмитревський, Д. В.
2019Дослідження впливу борошна з зерна гібриду високоцукрової кукурудзи на властивості бісквітного напівфабрикатуПостнова, О. М.; Гагін, І. О.
2019Технологічні властивості зерна пшениці озимої залежно від сортових особливостейПузік, Л. М.; Ткаченко, А. С.
2019Особливості вилучення зародку зерна кукурудзиРибчинський, Р. С.
2019Роботизація переробної та харчової промисловостіМітяшкіна, Т. Ю.
2019Щодо питання зменшення пошкоджень зернівок при роботі норійЛук’янов, І. М.; Шмуляк, А. В.; Парненко, О. В.
2019Регулювання натяжного зусилля зернових стрічкових норійЛук’янов, І. М.; Годуненко, М. Ю.; Короленко, О. Г.
2019Особливості структурних деформацій шару зернових матеріалів і їх вплив на опір зрушенняБогомолов, О. В.; Лук’янов, І. М.; Кісь-Коркіщенко, Л. В.
2019Підвишення якості сепарації насіння ріпаку на гравітаційних ударних сепараторахБогомолов, О. О.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 50