Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23635
Title: Використання ультразвуку в технологіях переробки дикорослої сировини
Authors: Червоний, В. М.
Сємікоз, К. Е.
Афукова, Н. О.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Червоний В. М., Сємікоз К. Е., Афукова Н. О. Використання ультразвуку в технологіях переробки дикорослої сировини: матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв", 8 листопада 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 78-80.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23635
Appears in Collections:Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2019_43.pdf465.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.