Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23623
Title: | Дослідження впливу борошна з зерна гібриду високоцукрової кукурудзи на властивості бісквітного напівфабрикату |
Authors: | Постнова, О. М. Гагін, І. О. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Постнова О. М., Гагін І. О. Дослідження впливу борошна з зерна гібриду високоцукрової кукурудзи на властивості бісквітного напівфабрикату: матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв", 8 листопада 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 72-73. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23623 |
Appears in Collections: | Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2019_40.pdf | 401.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.