Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23623
Title: Дослідження впливу борошна з зерна гібриду високоцукрової кукурудзи на властивості бісквітного напівфабрикату
Authors: Постнова, О. М.
Гагін, І. О.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Постнова О. М., Гагін І. О. Дослідження впливу борошна з зерна гібриду високоцукрової кукурудзи на властивості бісквітного напівфабрикату: матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв", 8 листопада 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 72-73.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23623
Appears in Collections:Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2019_40.pdf401.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.