Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24587
Title: Песпективи використання амарантового борошна в технології безглютенових борошняних кондитерських виробів
Authors: Постнова, О. М.
Полковніченко, Т. М.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Постнова О. М., Полковніченко Т. М. Песпективи використання амарантового борошна в технології безглютенових борошняних кондитерських виробів: матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв", 8 листопада 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 82-83.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24587
Appears in Collections:Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2019_45.pdf401.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.