Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23631
Title: Processing of hull-less barley and naked oats into food products
Authors: Sots, S.
Kustov, I.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Sots S., Kustov I. Processing of hull-less barley and naked oats into food products. Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв", 8 листопада 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 76-78.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23631
Appears in Collections:Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2019_42.pdf388.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.