Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24593
Title: Технологія заморожених десертів з використаннм кріотехнологій
Authors: Медведєва, А. О.
Антонюк, І. Ю.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Медведєва А. О., Антонюк І. Ю. Технологія заморожених десертів з використаннм кріотехнологій: матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв", 8 листопада 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 88-90.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24593
Appears in Collections:Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2019_48.pdf406.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.