Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23619
Title: Технологічні властивості зерна пшениці озимої залежно від сортових особливостей
Authors: Пузік, Л. М.
Ткаченко, А. С.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Пузік Л. М., Ткаченко А. С. Технологічні властивості зерна пшениці озимої залежно від сортових особливостей. Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв", 8 листопада 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 70-71.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23619
Appears in Collections:Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2019_39.pdf380.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.