Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23619
Title: | Технологічні властивості зерна пшениці озимої залежно від сортових особливостей |
Authors: | Пузік, Л. М. Ткаченко, А. С. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Пузік Л. М., Ткаченко А. С. Технологічні властивості зерна пшениці озимої залежно від сортових особливостей. Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв", 8 листопада 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 70-71. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23619 |
Appears in Collections: | Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2019_39.pdf | 380.66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.