Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24605
Title: Вплив поліпшувачів на швидкость випаровування вологи з тіста на основі рисового борошна
Authors: Шаніна, О. М.
Боровікова, Н. О.
Гавриш, Т. В.
Дугіна, К. В.
Фейзопуло, О. Е.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Шаніна О. М., Боровікова Н. О., Гавриш Т. В., Дугіна К. В., Фейзопуло О. Е. Вплив поліпшувачів на швидкость випаровування вологи з тіста на основі рисового борошна: матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв", 8 листопада 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 91-93.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24605
Appears in Collections:Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2019_51.pdf413.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.