Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24605
Title: | Вплив поліпшувачів на швидкость випаровування вологи з тіста на основі рисового борошна |
Authors: | Шаніна, О. М. Боровікова, Н. О. Гавриш, Т. В. Дугіна, К. В. Фейзопуло, О. Е. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Шаніна О. М., Боровікова Н. О., Гавриш Т. В., Дугіна К. В., Фейзопуло О. Е. Вплив поліпшувачів на швидкость випаровування вологи з тіста на основі рисового борошна: матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв", 8 листопада 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 91-93. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24605 |
Appears in Collections: | Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2019_51.pdf | 413.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.