Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24591
Title: Розроблення нових технологій борошняних страв
Authors: Кочерга, В. І.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Кочерга В. І. Розроблення нових технологій борошняних страв: матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв", 8 листопада 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 87-88.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24591
Appears in Collections:Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2019_47.pdf381.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.